mediadirekt mediadirekt.dk forside sitemap kontakt søg online support Design af CMS hjemmesider
Referencer » Kundeudtalelser
Kundeudtalelser

Arkitekt Jens Lind

Jeg har nu kørt en Google AdWords kampagne hos Mediadirekt i næsten et år, hvor jeg må sige at være godt tilfreds med resultatet. Efter nogle enkelte samtaler med deres tekstforfattere og nogle få rettelser, får jeg nu de henvendelser jeg har brug for.

De laver et seriøst arbejde og ligger vægt på at jeg som kunde er tilfreds med resultatet.

 

Venlig Hilsen

 

Arkitekt Jens Lind

www.jens-lind.dkKask Events
MediaDirekt er meget gode til, at finde de rette søgeord, og deres annoncetekster er gode.
 
Vi har haft stor glæde af MediaDirekt, og vil helt sikkert bruge dem fremover.
 
Hilsen
 
Kishwar Sultana
www.kaskevent.dk


Viktor og Holger
MediaDirekt er meget gode til, at finde de rette søgeord, og deres annoncetekster er gode og sigende. 

Hos MediaDirekt er der altid mulighed for at få hurtig og kvalificeret support.

I en kortere periode standsede vi for annonceringen og det
resulterede i, at vores salg af børnetøj faldt med 50%!
-Derfor annoncerer vi naturligvis for fuld tryk igen.

Vi håber på et langvarigt og fortsat godt samarbejde
med MediaDirekt.


Med Venlig hilsen
Kristina Møbius
www.viktorogholger.dk


Ransdam Wellness
Da MediaDirekt tog kontakt til os første gang, kørte vi allerede kampagne på Google, blot hos en anden udbyder.
Konsulenten fra MediaDirekt gav os dog et tilbud vi ikke kunne sige nej til.

Da oplægget kom, var det meget gennemført. Alle tænkelige søgeord var inkluderet og annonceteksterne var gode og meget rammende.

Vi kan tydeligt mærke at vi har skiftet udbyder. –Mange af vores nye kunder fortæller os at de har fundet os igennem Google.

Vi er meget tilfredse med vores annoncering ved MediaDirekt.

Med Venlig hilsen
Ransdam Spa & Wellness
www.ransdam-wellness.dk


SKOVLY

Vi er rigtig meget tilfreds med Mediadirekt, og alt fungerer. Når vi skal have hjælp/ ændre / info.

Vores hjemmeside fungerer optimalt, og er som vi gerne selv vil markedsføre siden.

Tak for det, og rigtig dejlig sommer til jer alle fra SKOVLY Tim og Vibeke
www.landboferie.dk


Aars Maskinforretning A/S

Ved udarbejdelse af vores hjemmeside aarsmaskinforretning.dk, var det meget let at bruge Mediadirekt. De leverede en god skabalon efter vores eget ønske og selve redigeringen af hjemmesiden er meget let.

Det er hurtigt at danne sig et overblik over funktionerne, selv ved oprettelsen af link o.s.v. CMS er opbygget på samme måde som alm. word, så kan man det kommer man meget langt uden problemmer.

Kan klart anbefale Mediedirekt.

Med venlig hilsen
Martin Jensen
www.aarsmaskinforretning.dk


Din Trafik Butik ApS

Vi har kun godt at sige om det samarbejde vi har med Mediadirekt, alle henvendelser bliver behandlet hurtigt og de personer vi har kontakt med er TOPPROFF.

Ola Noppenaug
www.dintrafikbutik.dk


PIRO
Jeg er meget tilfreds med min hjemmeside hos Mediadirekt. Det er ikke svært at opdatere hjemmesiden med nye billeder og tekst. Og hvis jeg har behov for hjælp er Mediadirekt hurtige til at vende tilbage. Desuden er jeg godt tilfreds med mit tilkøb af flash-intro og nyhedsbrev.


Tina Aarsleff Schou
www.piro.nu


Pensionisternes Samvirke
Det har været positivt at opleve en support, som er forståelige, og der er udvist stor tålmodighed undervejs. Dvs, at selv en som ikke er særlig øvet i hjemmesidesproget, kan få hjælp, der batter.


Lise Høst
www.pensionisternessamvirke.dk


go´apPetite ApS
Vi gentager succesen og få lavet vores anden hjemmeside ligeså ved Media Direkt.Det er nemt at få alt klaret per telefon ved hjælp af venlig ,tålmodig, betjening,der løser opgaven til man er tilfreds.


Anette Buch Petersen
www.go-appetite.dk


Hvalsøe Velvære
Mediadirekt får helt sikkert min anbefaling, når jeg hører om andre der skal have lavet hjemmeside. Alle mine henvendelser er blevet besvaret hurtigt, effektivt og med fuld forståelse for mine ønsker. Tak for veludført proffesionelt arbejde


Kari Petersen
www.hvalsoe-velvaere.dk


byHALLGREN
Samarbejdet med MediaDirekt.dk har fra dag 1 fungeret godt.
Ønskerne til hjemmesiden blev hurtigt forstået, og sammen med god sparring og idéer fra MediaDirekt.dk endte det hurtigt med en meget tilfredsstillende hjemmeside, der har et CMS-system, som er super nemt at bruge.


Jesper Hallgren
www.byhallgren.dk


Hometex
Kvikke mennesker, der holder hvad de lover.
Systemet til vedligeholdele er nemt at gå til.
Kan anbefales.Allan Birch
www.hometex.dk

Lov Tex Tryk
Ja - det kan ikke være nemmere, og det behøver ikke at være sværere


Lars Christensen
www.lovtextryk.dk
P-L hjemmeservice og erhvervsrengøring
Alt virker bare som aftalt og snilt og let


www.pl-hjemmeservice.dk
STINE & KO
Under udarbejdelsen med vores nye hjemmeside, har vi oplevet Mediadirekt som en kvik og effektiv samarbejdspartner. Hurtige svar på vores spørgsmål og god forståelse for vores søge/læreproces med at opbygge siderne.
 

Jonna
www.stineogko.dk
Steenelse Cattery
Vi opdrætter Perser samt Exotic katte,samt handler med katte og hunde produkter.
 
Vi havde en hjemmeside før som var hjemmelavet.Nu skulle der noget mere profesionel til.
 
Vi har været utrolig glade for alle mail samt telefon samtaler for at få alt på plads.
Vi vil varmt anbefale at andre også vil bruge firmaet.
 
Alle vores ideer er blevet opfyldt.
 
Vi siger med disse ord tusind tak for hjælpen samt forståelsen på hvad det var vi ønskede.
 

Else og Steen
www.steenelse.dk
Good-Will Consult ApS
Jeg synes hendelsesforløbet har været godt, og hvis man stadig kan få lidt assistance en gang imellem, er det helt fint.
 

Good-Will Consult ApS
www.goodwillconsult.dk
Entreprenør Lang ApS
Vi har for første gang selv skulle prøve at gå ind og redigere i en hjemmeside. Vi startede med at gå ind og se de demoer, der fortalte hvordan vi skulle gøre, og derefter gik vi igang med at redigere vores hjemmeside.
 
Demoerne fortæller ganske kort og enkelt hvordan man skal gøre, og når man kommer ind på selve hjemmesiden og selv skal igang er det meget nemt og overskueligt. Det er også utroligt nemt, at hente billeder ned på siden og rette dem til så de passer i størrelsen.
 
Vi kan i hvert fald klart anbefale at bruge Mediadirekt, hvis man har intentioner om at starte en hjemmeside og egentlige ikke er den store computernørd.
 
 

Entreprenør Lang ApS

CP TRYK
Jeg har været meget tilfreds med forløbet med at få lavet hjemme siden og redigeringssystemet er nemt at have med at gøre.


Claus
CP TRYK


ATK BYG
ATK BYG finder samarbejdet med MediaDirekt godt og proffessionelt. For ATK BYG har den sparring og løbende orientering, fra ideen og til den færdige hjemmeside, fra og med MediaDirekt været med til at give ATK BYG's hjemmeside netop de udtryk vi ønsker.
 

ATK BYG
Thorsten Kaxe
www.atkbyg.dk
Arkitektfirmaet ark-unica
På MediaDirekt´s hjemmeside kan man bl.a. læse at ”Bestiller du en hjemmeside hos MediaDirekt.dk, vil du indenfor få dage have en professionel og funktionel hjemmeside - online og klar til brug”.

Gennem hele forløbet - fra idé- og designfasen til de sidste korrektioner i online-udgaven – har MediaDirekt.dk til fulde levet op til deres egne idealer og helt indfriet vore forventninger.

Ark-unica har fået en hjemmeside der er skræddersyet og tilpasset vore ønsker og behov og – men ikke mindst – er den brugervenlig med mulighed for hurtig og nem opdatering af både tekstbokse, uploading af billeder og oprettelse af links mv.


Einar Seerup
arkitektfirmaet ark-unica
www.ark-unica.dk


InsightShop
Jeg har netop fået lavet en hjemmeside hos Mediadirekt - og jeg er meget positiv.
Det gik hurtigt, de havde med det samme forstået hvordan siden skulle se ud og så har jeg fået rigtig meget ros for siden af brugerne.

Desuden fik jeg lavet et flashbanner - dette har også givet mange positive kommentar.


Insight

Vestergade 68A
6270 Tønder
www.insightshop.dk


KC Anlæg & Totalservice
Ved udarbejdelse af hjemmesiden kcanlæg.dk, har det været ledoverskueligt at bruge Mediadirekt. Man behøves ikke at have tidligere kendskab til udarbejdelse af hjemmesider eller anden form for special viden, det er lige til at gå til.
Det er hurtigt at danne sig et overblik over funktionerne, selv ved oprettelsen af link o.l. der kan virke skræmmende. Det samme gør sig gældende ved uploading af billeder, oprettelse af tekstbokse mm.

Progammet er godt udviklet og lige til at gå til, da det er let at forstå, det er gennemtestet, hvilket ofte er vigtigt for iværksætter o.l. der ikke altid har midler til at få store firmaer til at hjælpe.

Service
Den service jeg har modtaget i forbindelse med denne hjemmeside har intet fejlet, der har været styr på det hele fra Mediadirekt side.
Det er meget positivt at man ikke selv skal opsøge firmaet hele tiden for at være sikker på at tingene sker og bliver gjort til tiden. De holder simpelthen løbende kontakt – her via mail.


Kenneth Christensen


Smykker & Krystaller
Nu da vores hjemmeside er lagt ud på nettet, og mange forhåbentlig vil gå ind og se på den, - vil vi gerne afrunde arbejdet omkring fremstillingen af siden, ved at fortælle om vores oplevelser hermed.
 
Det der først og fremmest har slået os, er den hurtige måde, hvorpå man har opfattet vores ideer. Vi havde naturligvis vores tanker med siden, men derfra og så til at andre opfatter det samme er en anden ting. Da vi jo arbejder med det alternative, må siden jo godt have et alternativt præg, - så det kan vi vist ikke komme meget nærmere. Det er blevet en rigtig flot side, og vi er stolt af at skulle lægge navn til den fremover.
 
At vi så også har haft et par tiltalende og hjælpsome kontaktpersoner, at henvende os til - har gjort, - at vores oplevelse med at få en hjemmeside på nettet, har været en virkelig positiv oplevelse.
 
 
Mange hilsner samt håbet om forsat godt samarbejde.
 

Smykker & Krystaller
Birgit og Vagn Martinussen
Gramsløkke 21
6200 Aabenraa
www.bv-krystal.dk

mediadirekts populære tags
Copyright 2008 mediadirekt.dk - A part of SEOnetwork.dk - All rights reserved - WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms system
OnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik Google Adwords online markedsføring Content Management System søgeoptimering
rss feed
Live demo Online support Søg Kontakt Sitemap Forside SITEMAP:ForsideWebShop & CMSMarkedsføring OnlineHosting & OutsourcingReferencerInspirationSupportKontaktMailsLayout oversigtiframeKonkurrenceSøgeresultaterSitemap404 fejl sideTest forsideJule 2008Ferie_forsideOm Mediadirekt.dkBetingelserBag om MediaDirektNyhedsarkivBackup af TAGSPBS tilmeldingPBS tilmelding CPRPBS reminderSvar på dårlig omtaleAlm. hjemmesideFlash hjemmesideWebshopKundeudtalelserDesign & LogoForhandlerForhandler siteRedigeringshjælp CmsRedigeringshjælp ShopManualerE-mail opsætningDemo & VideoOnline supportLogin side
Whois søgning
DownLoadsUdvikler loginMedarbejder loginWebshop skabelonHjemmeside InspirationFlash elementerFarveskalaKontakt osHer finder du os!Søg jobKampagne-tilbud nemCMSnemCMS KampagnemailnemCMS BestilnemCMS Ring OpHvordan søgeoptimere jeg?Mail Flash | 01Mail Flash | 01 formMail Flash | 01 form oldEhandelsfonden - Hvad får manEhandelsfonden - 50% rabatMail Webshop | 01Kom godt igangIKON forklaringUpload billedeUpload via Medie bibliotekOpret side/undersiderTilpas SektionerTekstbehandlings TIPSOpret tabelOpret HyperlinkTilføj FarverOpret Hyperlink på billedeFejlmeddelserOpret Ekstern loginPåfør Login feltIndsæt filer Nyhedsbrev | OpretNyhedsbrev | Tilføj indholdNyhedsbrev | SendNyhedsbrev | AbonnenterLogin på WebmailVista emailOpret AliasOutlook opsætningOutlook Express opsætningSMTP listeMobil opsætningAdWords GenbestillingOpsigelse af AdWordsGenbestil. | 6 mdr.Genbestil. | 9 mdr.Genbestil. | 12 mdr.Giv din meningMediadirekt`s nye hjemmeside1175 kunderTjek et DomæneKärcher.dk på side 1350 besøgendetil tops på GoogleWebShop version 2.0SEO er IKKE spam75% mere trafikGoogle PageRankNyt designFlere hits fra søgemaskinerneEgne kraftige serverAfdeling i LondonGoogle overhaler snart TV 2Demo oversigtA - layoutB - layoutC - layoutD - layoutE - layoutF - layoutG - layoutH - layoutI - layoutJ - layoutK - layoutL - layoutM - layoutN - layoutO - layoutP - layoutQ - layoutR - layoutS - layoutT - layoutU - layoutVW - layoutXYZ - layoutÆØÅ - layout0-9 - layoutFunktionalitet - ForumFunktionalitet - GæstebogFunktionalitet - KalenderFunktionalitet - Online bookingFunktionalitet - BlogPegning SELVOpret FTP adgangOpdater filer via FTPService UnavailableCMS løsningerHjemmeside til PrivateWebshop & Online ShopTilkøbs modulerFlashPrislisteDriftstatus | ServerNystartede virksomhederDesignMail Logo | 01Mail Logo | 01 formLogo | BetingelserMail Logo | 01 form oldE-brev | genbestillingKom godt igang ShopOpsæt Firmadata ShopRet betingelser ShopOpsæt Fragtpriser ShopRediger Menuindhold ShopOpret Undermenu ShopOpret Kategorier ShopOpret Underkategorier ShopOpret Produkter ShopProdukt Egenskaber ShopNyhedsbrev text ShopRækkefølge ShopOpsæt Rabatkupon ShopLav Tilbud ShopOpret Variationer ShopOpret Egenskaber ShopKom godt igang Shop2.0Opsæt Firmadata Shop2.0Ret betingelser Shop2.0Opsæt Fragtpriser Shop2.0Fragt tillæg Shop2.0Rediger Menuindhold Shop2.0Opret Undermenu Shop2.0Opret Kategorier Shop2.0Opret Underkategorier Shop2.0Opret Produkter Shop2.0Produkt Egenskaber Shop2.0Nyhedsbrev text Shop2.0Rækkefølge Shop2.0Opsæt Rabatkupon Shop2.0Lav Tilbud Shop2.0Opret Variationer Shop2.0Opret hyperlinks Shop2.0Masse opdateringVisning af tilfældige produkterNyheder InternIntern mailopsamling | SEOIntern form | SEO 125Intern mail | SEO 125Ordrebek. - OversigtOrdrebek. SEO+ 8 ugerSpecial 8 ugerOrdrebek. SEO+Ordrebek. SEO+ kontantOrdrebek. SEO+ inkl. WebShopOrdrebek. SEO+ inkl. nemCMSOrdrebek. Adwords FastPrisOrdrebek. Adwords FastPris 3 mdr.SEO Tekst Auto rykkerNye dækSEO EventGroup.dkKampagne-tilbud SEO+SEO Kaercher.dkSEO MJimport.dkSEO oversigtSEO reffArticle GruppeSEO opsigelseSlet opsigelse (8 uger)SEO forlængADMIN slet mailGoogle SøgeordsværktøjAdWords konkurrencemailAdWords konkurrenceSøgeoptimeringSøgemaskineoptimeringAdwords & SponsorlinkeBreveKatalogCasesPop-upsProfilFilmMail Multispot | 01Mail Multispot | 01 formDatabaseLogin 1.0Flash-interface | Manual 01Flash-interface | Manual 02Flashinterface | Manual 03Flashinterface | Manual BannerBlog redigeringFlashinterface | Manual 04NyhedsbreveBrev | PrislisteWeb & Mail sikkerhedWebHotelMailHotelServerHostingRemoteBackupMailCleaning KampagneTilmeldingHjemmeside til Private - Step 1Hjemmeside til Private - Step 2Mail Samarbejde | 01Mine ØnskerMenuplaceringMine webshop ønskerKategorivisningProduktvisningCMS konkurrencemailenten/ellerkonkurrence_seo 01 MAILkonkurrence_seo 01 FORMkonkurrence_seo 01 GLOB MAILkonkurrence_seo 01 GLOB FORMkonkurrene_seo FORMkonkurrence_seo MAILkonk_mailCMS konkurrenceadwords_cms_konkAdWords konkurrence 2Adwords konkurrence kopAdWords konkurrence GoogleSEOplus (google)SEO FORM 081209SEO MAIL 141209KonkurrencerKampagnerVinder af konkurrence 2009Case - Hurtigt og effektivtCase - Bedre end avisenCase - Viktor og HolgerCase - Ransdam Spa & WellnessCase - Arkitekt Jens LindCase - FrokostPartnerAdWords - PopupFaceBook - PopupYahoo - PopupPay per clickGoogle AdWords GarantiAdWords KampagnemailKampagne-tilbud AdwordsMail adWords | 01Mail adWords | 01 formMail adWords | 01 form oldMail adWords | 01 form nuMail adWords | 01 nuMail adWords | 02Mail adWords | 02 form50% adWords | A1 Mail div50% adWords | A1 Form div50% adWords | A1 Mail kob50% adWords | A1 Form kobKampagne-tilbud AdWordsGoogle Adwords tilbudGoogle Adwords (som info)Google Adwords KOB50% adWords | A1 Mail kob kopiMail webdesign | 01Adwords dec09SEOplus_mailSEOplus_formseo181209 FORMseo181209 MAILseo kamp FORMseo kamp MAILFast Pris AdwordsDesign & Profilering